Das programma ist wunderbar!


🍺 Chris Deluxe 🍺 Hossa Hossa Hossa 🍺 Otto Wunderbar 🍺 FeestDJesse 🍺 Kevin D 🍺 Marcelino Proenkoe 🍺 und vieles mehr TBA 🍺


- Chris Deluxe -

o.a. bekend van SLAM! en Radio 538. Zeg je verrückte halbe stunde, zeg je Chris Deluxe. En verrückt gaat het worden. Met scratches en andere technieken mixt hij Hitjes, Apres Ski, Schlager en Classics tot een heerlijk dansbaar geheel. FISSA!

- Hossa Hossa Hossa - 

Een 7-koppige Schlager– und Wiesnband uit Kennemerland. De band speelt een aanstekelijke mix van overbekende Duitse en Oostenrijkse schlagers, Oktoberfest klassiekers, Neue Volksmusik, Neue Deutsche Welle en wat roemruchte Aprés Ski-hits.

Saufen, singen, spass machen, tanzen und völlig draufgehen. Een avond plezier maken. De band Hossa Hossa Hossa is een feest van herkenning voor jong en oud! 

- Mister Wunderbar - 

KEIN OTTO ? KEIN PARTY!! Dat kun je wel zeggen ja! Otto Wunderbar is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor PARTY OHNE ENDE!

- Marcelino Proenkoe -

Graag stellen we je voor aan onze host van de avond. Deze man zorgt er voor dat de stiltes schaar zijn. Opzwepen, Duits zwetsen en shinen als Arnold Schwarzenegger.  Dames, er mag geklapt worden voor der einzig wahre Marcelino Proenkoe! 

- FeestDJesse - 

Kijk, zijn haar danst. Jij straks ook, want met een heerlijke mix van Apres Ski, Classics en Disco ga je het heel moeilijk krijgen om op die bank te blijven zitten. Zei er iemand Disco? JA! Want Duitsers luisteren ook naar Disco, maar dan met een pul bier in de hand en een schöne Heidi aan de arm.

- Kevin D -

Oh jee, oh jee, daar hebben we Kevin D! Als dat maar goed gaat... Waar de 'D' voor staat is een mysterie, maar daar komen jullie tijdens Oktoberfest Alkmaar zeker achter. Het heeft iets te maken met de 'D' voor Dikkevettetoffeoktoberfestdj. Tanzen und heisen kommaardooorrrr.