- Das programma ist wunderbar! -


🍺 Jeffrey Parmentie 🍺 Hossa Hossa Hossa 🍺 Otto Wunderbar 🍺 Wolfgang Saufi🍺 Timmie Tirol 🍺Frankie Sprundel🍺 und vieles mehr TBA 🍺


- Jeffrey Parmentier(LIVE)-

Een opkomende rasartiest die de feesttent op zijn voeten laat schudden.  Zeg je Party ohne ende, zeg je Jeffrey. En party gaat het worden. Met zijn trompet en andere technieken mixt hij Hitjes, Apres Ski, Schlager en Classics tot een heerlijk dansbaar geheel. FISSA!

- Hossa Hossa Hossa - 

Saufen, singen, spass machen, tanzen und völlig draufgehen. Een avond plezier maken. De band Hossa Hossa Hossa is een feest van herkenning voor jong en oud! 

- Mister Wunderbar - 

KEIN OTTO ? KEIN PARTY!! Dat kun je wel zeggen ja! Otto Wunderbar is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor PARTY OHNE ENDE!

- Wolfgang Saufi -

Al jarenlang is Wolfgang Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Apres-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, carnaval, bierfest en feesttent.
Deze top entertainer garant voor 100% stimmungsgarantie!

- FeestDJesse - 

Kijk, zijn haar danst. Jij straks ook, want met een heerlijke mix van Apres Ski, Classics en Disco ga je het heel moeilijk krijgen om op die bank te blijven zitten. Zei er iemand Disco? JA! Want Duitsers luisteren ook naar Disco, maar dan met een pul bier in de hand en een schöne Heidi aan de arm.

- Timmie Tirol -

Timmie Tirol Staat bekend als de kleinste Oktoberfest DJ van Europa! Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor DJ Timmie Tirol. Ich bin wie Du, Der Alte Dessauer, Rosamunde; alle denkbare meezinghits komen tijdens jouw Oktoberfest of Bierfest voorbij.